Med udviklingen af moderne medier er dating blevet meget mere udbredt og meget mere almindeligt og ikke mindst let tilgængeligt. Der findes allerede et vælg af datingsider på internettet. Og allerede for et par år siden så de første apps til telefonen dagens lys – indenfor datinguniverset. Det har kun gjort det endnu lettere og endnu mere normalt at date og bruge den slag midler til at skaffe sig en date.

Det er uden tvivl en positiv udvikling. Det udvider vores horisont, og det er generelt godt for os at møde nye mennesker. Det er både sjovt og spændende, og det kaster uden tvivl mange sjove oplevelser af sig. Der kan naturligvis være gode dates og dårlige dates – sådan er det altid, men de er alle sammen en oplevelse. Det er nok man kan dele med vennerne og snakke om det. Det er spændende om det bliver en god eller dårlig date.

Man lærer meget om andre mennesker og man lærer helt sikkert også meget om sig selv. Det er udviklende for ens personlighed og det er kun et sundhedstegn. Dating er helt sikkert noget som skal prøves.

Rigtig mange mennesker er nervøse for, at det kan være akavet at sidde på en date med et fremmed menneske, men det er aldrig mere akavet end man gør det til. Man skal blot have et åbent sind og hvile i sig selv. På den måde undgår man at det bliver akavet – og hvis det alligevel skulle ske, så må man bare tage det som en sjov oplevelse. Måske ikke lige i momentet, men så i hvert fald for eftertiden. Så bliver det altså sjovt at fortælle andre om, og evt. advare. Desuden kan man måske på den måde forbedre sig selv til den næste date. Man må ikke lade sig skræmme af en enkelt dårlig date.