Over alt i landet skyder der nye træningscentre op. De kan godt lide at proklamere, at de har de bedste priser, og at hos netop dem, får man mest for pengene. Det er vigtigt at tage fitness centrenes markante markedsføring med et gram salt. Vælger man alt for hurtigt et center frem for et andet, kan man risikere at fortryde valget. Selvom det umiddelbart ikke virker som meget man betaler, løber det hurtigt op i mange penge, når man kigger måneder og år frem. Derfor skal man være sikker i sit valg. To af de største kæder i Danmark, er i dag https://www.fitnessworld.dk og https://www.fitnessdk.dk

Hos Fitness World er der en række forskellige betalingsløsninger, som man kan vælge at tilmelde sig. Det samme gælder Fitness DK centrene. Nu mere du betaler, desto flere fordele får du. Ønsker du bare at træne det samme sted, uden at være en del af holdtræning og andet, kan den billigste løsning være ideel for dig. Vil du derimod gerne have muligheden for at træne fleksibelt, i alle fitnesskædens centre, samt deltage i de forskellige holdtræninger, er den dyrere løsning det rette valg.

I de fleste byer i Danmark, findes der dog også en række lokale centre. Der er en anden atmosfære der er omkring disse. Ved et medlemskab i et lokalt træningscenter, har man selvfølgelig ikke muligheden for at træne over hele landet. Til gengæld er man en del af et tættere fælleskab. Prisen varierer meget i de lokale centre. Den kommer helt an på hvad de tilbyder i medlemskabet, og hvor beliggenheden er. Der findes styrketræningscentre, hvor det primært er stærkmandsøvelser der bliver lavet. Der findes centre udelukkende for kvinder. Centre med loop-træning, centre udelukkende for holdtræning, og sådan kan man blive ved. Det er vigtigt at stedet man vælger at skrive sig op i, afspejler hvad ens mål og behov er, samt hvor meget man vil betale om måneden.