Vil du gerne af sted med din partner på et romantisk ophold, har du utrolig mange muligheder at vælge imellem. Det kan være en smule svært, at finde hoved og hale i de mange tilbud. Når der er så mange valgmuligheder, kan det faktisk blive sværere at tage stilling. Et romantisk weekendophold er en fantastisk ting at gøre med din partner. De giver jer chancen for bare være jer selv, og nyde hinandens nærhed. Det man vælger at lave, skal være på baggrund af hvad der er ens egen, samt ens partners ønske – og skal selvfølgelig være inden for en økonomisk rækkevidde. Måske vil man gerne gøre det inden for Danmarks grænser. Her har man stadig et hav af valgmuligheder. På http://www.oplevelsesgaver.dk kan man bl.a. søge efter romantiske oplevelser. Her tæller nogle af gavekortsløsningerne et romantisk slotsophold, et luksus spaophold eller en romantisk weekendtur i hjertet af København. Hvis det er en gave til din kæreste, skal du vurdere hvad han / hende vil synes mest om, og hvor du tror i vil have den dejligste weekend. Med en hurtig søgning på google, kan du også finde frem til mange andre løsninger.

Et alternativ til opholdet i Danmark, er en romantisk weekend i en europæisk storby. Der findes massevis af afgange til gode priser, fra både Billund og Kastrup lufthavn. På Expedia kan du finde frem til de billigste og bedste løsninger, til en udvalgt destination. London, Milano og Paris er bare få eksempler på nogle af de mange storbyer, hvor der afgår mange rejser til og fra. Er i ikke meget for flyveturene, kan man passende snuppe bilen over Øresundsbroen, eller ned forbi grænsen ved Sønderjylland, til et romantisk hotel- eller spaophold i udlandet.

En helt tredje løsning, er at du forkæler din partner derhjemme. Selvom spaophold eller storbyweekender er unikke ture, er det ikke den eneste måde man kan få en romantisk weekend med kæresten. Det behøves ikke at koste mange penge.